Koko Suomen bändirekisteri – yhdistää esiintyjät ja tilaisuudet.

Weirdship

moniulotteista tunnelmaa rokkaavalla asenteella!

BÄNDI:
Weirdship on Tampereella tukikohtaansa pitävä bändi, jossa vaikuttaa viisi soittajaa joilla kaikilla erillaiset musiikilliset taustat mutta yhtenäinen näkemys siltä miltä mielenkiintoisen bändin pitää kuullostaa. Bändi on perustettu 2009 mutta täydellisen persoonansa se sai 2012 kesällä. Porukalla on kokemusta musahommista kuitenkin keskinmäärin yli 10 vuoden ajalta.
Ja sitte itse MUSIIKKIIN:
Tavoitteena on luoda moniulotteisia ja värikkäitä piisejä, joissa riittää dynamiikkaa, koukkuja, jammailua ja yleisesti hyvää meininkiä. Vaikutteet on siis pääasiallisesti vanhemmassa rokissa, mutta esim. funkki, reggae ja proge tunnelmaa on mukana. Ja tavoitteena on että tehdää musaa ilman turhia rajoituksia. Pääasia on hyvä fiilis ja siitä tässä on kyse. Toivotaan että se tavoittaa kuuntelijatkin..ainakin jollain tasolla..

Make El Wierdo - kitara
Jonas Von Titus - rummut
Matt Random - basso
ViiPii - saksofoni/kiipparit
Dr. Orsaken - laulu

Sieltä voi tsekata vanhempaa materiaalia entisen laulajan tulkitsemana.
http://soundcloud.com/weirdship

KEIKAT:
Keikkoja heitetään mikä päivä vain missä vain kuhan matkakulut ainakin saadaan katettua. Ja bändi on joka hetki 100% aktiivinen ja homman eteen on tehty töitä joten ei varmasti jätä kylmäksi ketään tämä bändi. Setti koostuu pääasiassa omasta materiaalista mutta myös kovereita on silloin tällöin mukana. Setin pituus ihan tarpeen mukaan mutta jotain 30-60 min vois olla sellanen sopiva haarukka pituuden suhteen tällä hetkellä.

KAMAT:
Porukalta löytyy omat peruskamat mitä keikalle tarvii ja myös PA:t. (ei kovinkaan erikoiset joten jos soittopaikalta löytyy PA:t niin mieluummin niitä käytettäis)

..Ja eikait tässä sen kummempia jauhamaan enään vaan tästä bändi josta voi luvata että tunnelmaa ja fiilistä löytyy jokaisen makuun!
-PEACE and rock'n roll LADYS & DUDES-

Weirdship yhteystiedot

Keikka-alue:Länsi-Suomi, Etelä-Suomi,
Itä-Suomi, Pohjois-Suomi,
Ahvenanmaa
Puhelin:044-9312441
Sähköposti:weirdship_band(miukumauku)hotmail.com
Kotisivut:Siirry kotisivuille

Ota yhteyttä

Kysy lisätietoja ja tee tarjouspyyntö. Muista liittää mukaan omat yhteystietosi.

Viesti:
Nimesi/yhteystietosi:
Spam-robotin esto (kirjoita jokin viikonpäivä):

Fanituotteet verkkokaupasta

DJ-palvelu

Vuokraa DJ
Maksutavat

Erotu joukosta hype-pisteillä

Tehosta näkyvyyttäsi. Hanki tilillesi pisteitä pankkien verkkomaksuilla tai luottokortilla ja saavuta huomattavaa lisänäkyvyyttä ympäri koko sivustoa.

Onhan bändisi jo rekisterissä?

VoodooLive.fi auttaa sinua keikkojen hankinnassa. Lisää yhtyeesi sivuille vetävän kuvauksen, yhteystietojen ja kuvan kera ja jää odottamaan kiinnostuneita yhteydenottoja!