Koko Suomen bändirekisteri – yhdistää esiintyjät ja tilaisuudet.

Uoma Sound

~Tuoretta bilemusaa Rollosta~

Uoma -bilebändi soittaa kovalla fiiliksellä niin tuoreimpia hittejä kuin vanhempia klassikoitakin yökerhotyylillä. Jotta tarjonta ei olisi liian suppea myös nuorekkaat hääkeikat ovat alaamme. Bändin kotipaikka sijaitsee Rovaniemellä,mutta liikkuvuus on yksi meidän valttimme. Tavoitteenamme on antaa kaiken ikäisille ja kaiken tyylisille ennen kokemattomia fiiliksiä ja uusia makuja tutuista bile- ja tanssibiiseistä. Uoma ei jätä kenenkään tanssijalkaa kylmäksi, mutta jättää jokaiselle pienen lämpimän muiston mahtavista bileistä.

Bändi koostuu kahdesta kitaristista,basistista ja rumpalista. Jottei kauneus olisi taattu pelkästään mies-rintamalla, laulupuolen hoitaa Rovaniemen energisin nais-laulaja.

Uoman kokoonpano on hioutunut uomaansa vasta jouluna 2011, jota ennen bilebändin jäsenet ovat toimineet erinäisissä kokoonpanoissa koko pienen ikänsä. Uoma-yhtye on ehtinyt kiertämään lyhyestä historiasta huolimatta useita keikkoja, niin pienistä 20 hengen akustisista yksityistilaisuuksista suuriin yökerhon bileisiin.

Pystymme muovaamaan ohjelmamme niin pieniin akustisiin hetkiin, noin 100-150 hengen tapahtumiin/yökerhoihin, sekä pienellä valo- ja äänentoistoavustukseella myös suuriin yökerhoihin.

Ota rohkeasti yhteyttä emaililla tai puhelimella, niin teemme yhdessä todella hyvät bileet!Bändiltä omana kalustona löytyy:

- Pa kamat äänen toistoon
- Suurehko backline
- Valot

Hankinnassa lähinaikoina:
- Lisää valoja
- Muuta kivaa ;)

Uoma Sound yhteystiedot

Keikka-alue:Länsi-Suomi, Itä-Suomi,
Pohjois-Suomi
Puhelin:+358408367968
Sähköposti:uomasound(miukumauku)gmail.com
Kotisivut:Siirry kotisivuille

Ota yhteyttä

Kysy lisätietoja ja tee tarjouspyyntö. Muista liittää mukaan omat yhteystietosi.

Viesti:
Nimesi/yhteystietosi:
Spam-robotin esto (kirjoita jokin viikonpäivä):

Emotion Zine -kulttuurilehti

Emotion Zine - Ohita tekotaide
Tilaa esiintyjä Voodoo Entertainmentiltä

Onhan bändisi jo rekisterissä?

VoodooLive.fi auttaa sinua keikkojen hankinnassa. Lisää yhtyeesi sivuille vetävän kuvauksen, yhteystietojen ja kuvan kera ja jää odottamaan kiinnostuneita yhteydenottoja!