Koko Suomen bändirekisteri – yhdistää esiintyjät ja tilaisuudet.

Two with Cherry

Akustinen, letkeä, lempeä, sekä edullinen coverbändi!

Akustinen parikymppisten kolmihenkinen coverbändi. Soitteluissa käytössä kolme akustista kitaraa, valikoiduissa biiseissä sähkökitara sekä eksoottisen maukas mandoliini, rytmisoittimia, ja kaksi laulua (stemmat joka biisissä). Bändin yksilöillä vuosien soittokokemus, Two with Cherry perustettu 2013 Apulannan lämppäriksi Lontoon ja Brightonin Iso-Britannian keikoille, ja siitä olemme jatkaneet keikkailua myös Suomessa. Bändi sopii erinomaisesti baari-pubi keikoille, pieni tai keskikokoisiin yksityistilaisuuksiin, seurojen tapahtumiin, käytännössä katsoen mitä tahansa voidaan räätälöidä. Oma laitteisto löytyy ja mahdollisuus tuoda mukana, mutta jos paikan päällä on PA valmiina, myös sitä mielellämme käytämme. Myös valot voimme tuoda itse mukana.

Bändi on aktiivinen viikonloppujen keikkailija, myös paikkakunnasta riippuen keikat viikolla on mahdollisia. Toiminta-alueena pääasiassa Varsinais-Suomi, Uusimaa, Satakunta, myös muut alueet otetaan huomioon.

Tässä linkki Two with Cherryn live videoon:

https://www.youtube.com/watch?v=g1nZZymfrFk

Bändiltä voi tilata 2 tai 3 x 45min. settejä (tarvittaessa myös muutaman biisin esitys onnistuu jos paikallinen tapahtuma). Ohjelmisto on räätälöitävissä, tällä hetkellä setteihin kuuluu pop-rock biisejä pääasiassa englanniksi (myös suomalaiset onnistuu). Covereita löytyy mm. The Beatlesiltä, Amy Winehouselta, Aviciilta, Eric Claptonilta, Britney Spearsilta, Olavi Uusivirralta, Lily Alleniltä, Oasikselta...:)

Hinnat (kokonaisista seteistä) lähtien 300 euroa.

Two with Cherry yhteystiedot

Keikka-alue:Länsi-Suomi, Etelä-Suomi
Puhelin:0407258194
Sähköposti:twowithcherry(miukumauku)gmail.com
Kotisivut:Siirry kotisivuille

Ota yhteyttä

Kysy lisätietoja ja tee tarjouspyyntö. Muista liittää mukaan omat yhteystietosi.

Viesti:
Nimesi/yhteystietosi:
Spam-robotin esto (kirjoita jokin viikonpäivä):

DJ-palvelu

Vuokraa DJ
Maksutavat

Erotu joukosta hype-pisteillä

Tehosta näkyvyyttäsi. Hanki tilillesi pisteitä pankkien verkkomaksuilla tai luottokortilla ja saavuta huomattavaa lisänäkyvyyttä ympäri koko sivustoa.

Onhan bändisi jo rekisterissä?

VoodooLive.fi auttaa sinua keikkojen hankinnassa. Lisää yhtyeesi sivuille vetävän kuvauksen, yhteystietojen ja kuvan kera ja jää odottamaan kiinnostuneita yhteydenottoja!