Koko Suomen bändirekisteri – yhdistää esiintyjät ja tilaisuudet.

The Smooth

Kuvaus

Kun haluatte timanttista bilemeininkiä, The Smooth hoitaa homman kotiin. Tämä bilebändi tarjoilee pop/rock/disco -täytteistä bilemusiikkia vetäen porukan tanssilattialle. Kun yleisö bailaa ja laulaa bändin kanssa, on illan menu valmis.

Viidestä nuoresta ammattimuusikoista koostuva bilebändi on viihdyttänyt ja nostattanut tunnelmaa yökerhoista laivoille vuodesta 2008. Bändi esiintyy aina ammattimaisella otteella, hiotuilla soundeilla ja hyvällä fiiliksellä.

Ohjelmistossa on runsaasti eri tyylistä suomalaista ja ulkomaista musiikkia. The Smooth soittaa tuoreita ja tietysti klassikoiksi muodostuneita bilebiisejä.

The Smooth tuo taloon parhaat bileet satojen keikkojen kokemuksella, oli sitten kyseessä yökerhot, ravintolat, firmanbileet, häät tai synttärit.

The Smooth yhteystiedot

Keikka-alue:Etelä-Suomi
Puhelin:0503265346
Sähköposti:keikat(miukumauku)thesmooth.fi
Kotisivut:Siirry kotisivuille

Ota yhteyttä

Kysy lisätietoja ja tee tarjouspyyntö. Muista liittää mukaan omat yhteystietosi.

Viesti:
Nimesi/yhteystietosi:
Spam-robotin esto (kirjoita jokin viikonpäivä):

DJ-palvelu

Vuokraa DJ
Maksutavat

Erotu joukosta hype-pisteillä

Tehosta näkyvyyttäsi. Hanki tilillesi pisteitä pankkien verkkomaksuilla tai luottokortilla ja saavuta huomattavaa lisänäkyvyyttä ympäri koko sivustoa.

Onhan bändisi jo rekisterissä?

VoodooLive.fi auttaa sinua keikkojen hankinnassa. Lisää yhtyeesi sivuille vetävän kuvauksen, yhteystietojen ja kuvan kera ja jää odottamaan kiinnostuneita yhteydenottoja!