Koko Suomen bändirekisteri – yhdistää esiintyjät ja tilaisuudet.

The 5th of April

Kuvaus

Vuonna 2005 perustettu The 5th of April on lyhyen aktiiviuransa aikana ehtinyt soittaa useilla festivaaleilla ympäri Suomea, käynyt keikoilla ulkomailla asti ja niittänyt voittoja useista tunnetuista bändikilpailuista.
Hitlantis-bändikilpailun sekä Turku Bandstand 2011-kisan juhlavuoden voittojen jälkeen bändistä tuli keulakuva nyt jo kansalliseksi kasvaneeseen Turku Rock Academy–hankkeeseen. Bändin ensisinglet 'Another One' sekä 'Sex On The Beach' julkaisi maailmanlaajuisesti hienoa rock-työtä tehnyt Hype Records, jonka kautta bändi hyppäsi luontevasti V.R. Label Finlandin suojiin.

Yhtyeen valttikortti musiikin leikkikentällä on T5OA-keikoilta hyvin tuttu; bändissä on huimaa energiaa, kuumaa tanssipoppista ja tiukkaa rock-riffittelyä samassa paketissa. Bändin oma genre-määritelmä 'Prunk' antaa näille huhtikuun hulivileille rajattomasti musiikillista vapautta ja mahdollisuuden luoda musiikkia ilman kategorointia ja genrerajoja. Viimeisimpänä kiinnityksenä Ruis Rock Festivaali 2014.

The 5th of April yhteystiedot

Keikka-alue:Länsi-Suomi, Etelä-Suomi,
Itä-Suomi, Pohjois-Suomi,
Ahvenanmaa
Puhelin:0400446196
Sähköposti:sokke(miukumauku)vip-promot.com
Kotisivut:Siirry kotisivuille

Ota yhteyttä

Kysy lisätietoja ja tee tarjouspyyntö. Muista liittää mukaan omat yhteystietosi.

Viesti:
Nimesi/yhteystietosi:
Spam-robotin esto (kirjoita jokin viikonpäivä):

Emotion Zine -kulttuurilehti

Emotion Zine - Ohita tekotaide
Tilaa esiintyjä Voodoo Entertainmentiltä

Onhan bändisi jo rekisterissä?

VoodooLive.fi auttaa sinua keikkojen hankinnassa. Lisää yhtyeesi sivuille vetävän kuvauksen, yhteystietojen ja kuvan kera ja jää odottamaan kiinnostuneita yhteydenottoja!