Koko Suomen bändirekisteri – yhdistää esiintyjät ja tilaisuudet.

Slam Down

Kuvaus

Slam Down on Espoosta lähtöisin oleva ja monipuolisesti rock-musiikin helmiä tarjoava bilebändi.

Slam Downin kuusi vuosikymmentä kattava settilista koostuu pääsääntöisesti kaikille tutuista rock-klassikoista – mutta mukaan mahtuu myös hieman tiukempia sovituksia pop-genrenkin puolelta. Jos omia suosikkejasi ei löydy, hyvissä ajoin tilaamalla voit saada listalle mukaan myös muutaman toivekappaleen.

Yhtyeen kokoonpanoon kuuluu kaksi kitaraa, basso, rummut sekä vokalisti, jotka ovat soittaneet tällä kokoonpanolla jo useamman vuoden. Vuosikymmenien kokemus musiikkialasta sekä kattava keikkailu ovat hioneet bändi sisäisen yhteistyön niin timanttiseksi, että kokemus jää takuulla juhlakansan mieleen!

Vuosien varrella Slam Down on esiintynyt yksityis- ja yritystilaisuuksissa sekä ravintoloissa – ja palaute on aina ollut ylistävää. Nyt yhtye on mahdollista saada soittamaan tapahtumaanne – olit sitten järjestämässä pikkujouluja, synttäreitä, häitä tai vaikka asiakastilaisuutta. Bändin voi tilata keikalle myös ravintolaan.

Slam Down yhteystiedot

Keikka-alue:Länsi-Suomi, Etelä-Suomi
Puhelin:0405496594
Sähköposti:kanervameister(miukumauku)gmail.com
Kotisivut:Siirry kotisivuille

Ota yhteyttä

Kysy lisätietoja ja tee tarjouspyyntö. Muista liittää mukaan omat yhteystietosi.

Viesti:
Nimesi/yhteystietosi:
Spam-robotin esto (kirjoita jokin viikonpäivä):

DJ-palvelu

Vuokraa DJ
Maksutavat

Erotu joukosta hype-pisteillä

Tehosta näkyvyyttäsi. Hanki tilillesi pisteitä pankkien verkkomaksuilla tai luottokortilla ja saavuta huomattavaa lisänäkyvyyttä ympäri koko sivustoa.

Onhan bändisi jo rekisterissä?

VoodooLive.fi auttaa sinua keikkojen hankinnassa. Lisää yhtyeesi sivuille vetävän kuvauksen, yhteystietojen ja kuvan kera ja jää odottamaan kiinnostuneita yhteydenottoja!