Koko Suomen bändirekisteri – yhdistää esiintyjät ja tilaisuudet.

Skeleton Group

Kuvaus

Skeleton Group on nelihenkinen rouheaa cover-rockia soittava orkesteri Hämeenmaalta. Biisivalikoimamme kattaa cover-kappaleita pääosin 1960-1980-luvuilta. Vuosiluvut ovat numeroita, mutta tuntuu että paljon hyvää musikkia tähän ajanjaksoon mahtuu. Soittolistaamme kuuluu muunmuassa klassikoita legendaarisilta orkestereilta kuten Cream, Yardbirds, CCR, Whitesnake, Motörhead ym.,ym.


Kaikki orkesterimme jäsenet ovat tahoillaan (tai keskenään) marinoituja muusikoita - siksi keikat hoidetaan sekä kokemuksen tuomalla varmuudella että sisäisen pikkupojan tutkivalla innokkuudella.


Jos olette kiinnostuneita tilaamaan meitä tapahtumaanne niin otathan yhteyttä, päästään järjestämään hurjat kekkerit myös musiikin puolesta. Bändillä on oma äänentoisto- ja valolaitteisto.

Skeleton Group yhteystiedot

Keikka-alue:Etelä-Suomi
Puhelin:040-5560162
Sähköposti:tema.m(miukumauku)suomi24.fi
Kotisivut:Siirry kotisivuille

Ota yhteyttä

Kysy lisätietoja ja tee tarjouspyyntö. Muista liittää mukaan omat yhteystietosi.

Viesti:
Nimesi/yhteystietosi:
Spam-robotin esto (kirjoita jokin viikonpäivä):

DJ-palvelu

Vuokraa DJ
Maksutavat

Erotu joukosta hype-pisteillä

Tehosta näkyvyyttäsi. Hanki tilillesi pisteitä pankkien verkkomaksuilla tai luottokortilla ja saavuta huomattavaa lisänäkyvyyttä ympäri koko sivustoa.

Onhan bändisi jo rekisterissä?

VoodooLive.fi auttaa sinua keikkojen hankinnassa. Lisää yhtyeesi sivuille vetävän kuvauksen, yhteystietojen ja kuvan kera ja jää odottamaan kiinnostuneita yhteydenottoja!