Koko Suomen bändirekisteri – yhdistää esiintyjät ja tilaisuudet.

Six Inch

Kuva Six Inch
Avainsanat: metal, rock, band, alternative, nu, kuusi, dark

Kuvaus

SIX INCH

Six Inch on Helsinkiläinen dark rock -yhtye, joka syntyi Suomessa harmaana syksynä 2010. Muutaman muutoksen jälkeen vahvan ja persoonallisen äänen omaava Andy Moisio otti paikan yhtyeen solistina seuraavana keväänä 2011. Samana kesänä Six Inch julkaisi ensimmäisen kahden kappaleen demon ja myöhemmin samana vuonna EP:n, joka sisälsi viisi rokkaavampaa, raskaampaa ja sielukkaampaa kappaletta lisää. Talven 2012 aikana viulisti Pinja sekä kosketinsoittaja Nestori liittyivät yhtyeeseen, jolloin soundista tuli tummempi, mystisempi ja intohimoisempi. Niin Six Inch kehitti oman todella utuisen ja romanttisen sävynsä matkalla debyyttialbumin julkaisuun ja yhtye kirjoitti sopimuksen italialaisen Da-recordsin kanssa vuoden 2013 alussa. Six Inchin debyyttialbumi "Melancholic Whisper of Life" on herättänyt huomiota ympäri maailmaa" ja odotettavissa on ensi vuonna 2015 uusi levy. Six Inchien biisi palkittiin Losissa Academy Music Awardseissa hardrockin parhaana biisinä.

Members: Andy - VOX, Pinja - VIOLIN, Tuomas - GTR, Risto - BASS, Mikko - DRUMS, Nestori - KEYBOARDS

Six Inch yhteystiedot

Keikka-alue:Länsi-Suomi, Etelä-Suomi,
Itä-Suomi, Pohjois-Suomi,
Ahvenanmaa
Puhelin:+358409611160
Sähköposti:sixinch.band(miukumauku)gmail.com
Kotisivut:Siirry kotisivuille

Ota yhteyttä

Kysy lisätietoja ja tee tarjouspyyntö. Muista liittää mukaan omat yhteystietosi.

Viesti:
Nimesi/yhteystietosi:
Spam-robotin esto (kirjoita jokin viikonpäivä):

DJ-palvelu

Vuokraa DJ
Maksutavat

Erotu joukosta hype-pisteillä

Tehosta näkyvyyttäsi. Hanki tilillesi pisteitä pankkien verkkomaksuilla tai luottokortilla ja saavuta huomattavaa lisänäkyvyyttä ympäri koko sivustoa.

Onhan bändisi jo rekisterissä?

VoodooLive.fi auttaa sinua keikkojen hankinnassa. Lisää yhtyeesi sivuille vetävän kuvauksen, yhteystietojen ja kuvan kera ja jää odottamaan kiinnostuneita yhteydenottoja!