Koko Suomen bändirekisteri – yhdistää esiintyjät ja tilaisuudet.

SIRU & The Feelgoods

Ammattimuusikoista koostuva bändi

SIRU & The Feelgoods on ammattimuusikoista koostuva bändi, jonka keulahahmona toimii The Voice of Finland -voittaja Siru (Airistola).

Bändi soittaa suurella intohimolla ja saa aikaan iloisen ja lämminhenkisen tunnelman juhlaan kuin juhlaan. Bändi ei jätä ketään kylmäksi eikä tanssilattiaa tyhjäksi. Bändin ohjelmisto sisältää hittejä eri vuosikymmeniltä ja -tyylilajeilta, kuten esimerkiksi Whitney Houston, Elvis Presley, Haloo Helsinki, Bruno Mars, ABBA & Queen.
SIRU & The Feelgoods esiintyy niin bändillä kuin pienemmissäkin kokoonpanoissa aina tilaisuudesta riippuen. Jokainen esiintyminen suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa asiakkaan näköiseksi. Bändi keikkailee ympäri Suomea ja soittokokemusta heillä on yksin ja yhdessä monen tyylisissä kokoonpanoissa.

Bändin solisti Siru esiintyy myös erilaisissa pienimuotoisimmissakin tilaisuuksissa, kuten vihkimisessä, ristiäisissä tai syntymäpäiväjuhlilla. Musiikin tyylilajeissa vain taivas on rajana. Ota rohkeasti yhteyttä!

SIRU & The Feelgoods yhteystiedot

Keikka-alue:Länsi-Suomi, Etelä-Suomi,
Itä-Suomi, Pohjois-Suomi,
Ahvenanmaa
Puhelin:0442308030
Sähköposti:siru(miukumauku)sirumusic.fi
Kotisivut:Siirry kotisivuille

Ota yhteyttä

Kysy lisätietoja ja tee tarjouspyyntö. Muista liittää mukaan omat yhteystietosi.

Viesti:
Nimesi/yhteystietosi:
Spam-robotin esto (kirjoita jokin viikonpäivä):

Fanituotteet verkkokaupasta

Verkkokauppa Visa, Mastercard, PayPal

DJ-palvelu

Vuokraa DJ
Maksutavat

Erotu joukosta hype-pisteillä

Tehosta näkyvyyttäsi. Hanki tilillesi pisteitä pankkien verkkomaksuilla tai luottokortilla ja saavuta huomattavaa lisänäkyvyyttä ympäri koko sivustoa.

Onhan bändisi jo rekisterissä?

VoodooLive.fi auttaa sinua keikkojen hankinnassa. Lisää yhtyeesi sivuille vetävän kuvauksen, yhteystietojen ja kuvan kera ja jää odottamaan kiinnostuneita yhteydenottoja!