🇫🇮 Koko Suomen bändirekisteri

Riku Salomäen yhtye

Kuvaus

Riku Salomäen yhtyeen musiikkityyli on perinteinen vanha tanssimusiikki sekä vanhat klassikkokappaleet vuosien varrelta. Yhtyeen soundi perustuu aitoihin soolosoittimiin tenorisaksofoniin ja haitariin. Jykevän tanssikompin pitää yllä basso ja rummut. Laulusolistillamme on klassista laulukoulutusta, joka erityisesti pääsee esille perinteisissä tangoissa sekä esim. Nat King Colen ja Frank Sinatran tunnetuksi tekemissä kappaleissa. Keikkoja tehdään Pirkanmaan seudulla tilaisuuksissa joihin halutaan perinteistä vanhaa tanssimusiikkia eli erilaiset juhlat ja normaalit tanssitilaisuudet. Ohjelmisto on koottu niin että eri tanssilajit ovat monipuolisesti edustettuina tanssijoita ajatellen. Myös mahdollisuus esittää ohjelmamusiikkia ennen varsinaisen tanssiosuuden aloittamista esimerkiksi juhlissa.

Riku Salomäen yhtye yhteystiedot

Keikka-alue:Länsi-Suomi, Etelä-Suomi
Puhelin:050 5624 015
Sähköposti:sirpa.salomaki(miukumauku)pp.inet.fi

Ota yhteyttä

Kysy lisätietoja ja tee tarjouspyyntö. Muista liittää mukaan omat yhteystietosi.

Viesti:
Nimesi/yhteystietosi:
Spam-robotin esto (kirjoita jokin viikonpäivä):

Fanituotteet verkkokaupasta

Verkkokauppa Visa, Mastercard, PayPal

DJ-palvelu

Vuokraa DJ
Maksutavat

Erotu joukosta hype-pisteillä

Tehosta näkyvyyttäsi. Hanki tilillesi pisteitä pankkien verkkomaksuilla tai luottokortilla ja saavuta huomattavaa lisänäkyvyyttä ympäri koko sivustoa.

Onhan bändisi jo rekisterissä?

VoodooLive.fi auttaa sinua keikkojen hankinnassa. Lisää yhtyeesi sivuille vetävän kuvauksen, yhteystietojen ja kuvan kera ja jää odottamaan kiinnostuneita yhteydenottoja!