Koko Suomen bändirekisteri – yhdistää esiintyjät ja tilaisuudet.

Quutamo

we will make your ears smile!

Olemme kolmihenkinen Quutamo yhtye joka soittaa musiikit tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Soittimina toimii sähköhaitari, Kontrabasso ja Cajon laatikko joilla saa tyylijajiin katsomatta musiikin groovaamaan. Kyse ei ole siitä mitä soitetaan, vaan miten soitetaan? Annamme tutuillekkin kappaleille aivan uuden merkityksen!!

Ajatuksena oli perustaa akustinen trio jolla keikalle lähtemisen kynnys olisi mahdollisimman matala johtuen vähäisestä äänentoiston ja soittimien määrästä. Haitarin ääni ei itsessään välttämättä kaikkien korvia miellytä mutta haitaristimme onkin erikoistunut nimenomaan sähköhaitarinsoittoon jonka kautta saa ihan minkälaista saundia tahansa ulos. Ja Yhtään vähättelemättä orkesterissamme on maailmanmestari! http://www.ts.fi/kulttuuri/1074318786/Toni+Perttula+voitti+digitaalisen+harmonikan+maailmanmestaruuden

Olemme soittaneet yhdessä syksystä -11 asti jolloin keskityimme coveroimaan vanhoja kitara- ja heavyklassikoita, sittemmin ohjelmiston kasvettua on tullut mukaan vanhaa perinteistä haitarimusiikkia, elokuvamusiikkia, bluesia, lattarimusiikkia and so on.. you name it, we play it!

Triomme asustelee turussa ja olisi oiva orkesteri etenkin erilaisiin tilaisuuksiin joissa ei ole mahdollisuutta eikä tilaa kunnon bändille ja joissa äänen voimakkuus ei saa nousta liian lujaksi. Toisaalta pienellä soittimien mikityksellä ja äänentoistolla meistä riittää ääntä kyllä vaikka festarin lavalle.

Yhtyeemme toimii pääosin etelä-suomen alueella mutta mahdollisuukien mukaan vaikka rajan takana joten ei muuta kuin yhteyttä ottamaan :)

Quutamo yhteystiedot

Keikka-alue:Länsi-Suomi, Etelä-Suomi
Puhelin:050 3652502
Sähköposti:quutamoband(miukumauku)gmail.com

Ota yhteyttä

Kysy lisätietoja ja tee tarjouspyyntö. Muista liittää mukaan omat yhteystietosi.

Viesti:
Nimesi/yhteystietosi:
Spam-robotin esto (kirjoita jokin viikonpäivä):

Fanituotteet verkkokaupasta

DJ-palvelu

Vuokraa DJ
Maksutavat

Erotu joukosta hype-pisteillä

Tehosta näkyvyyttäsi. Hanki tilillesi pisteitä pankkien verkkomaksuilla tai luottokortilla ja saavuta huomattavaa lisänäkyvyyttä ympäri koko sivustoa.

Onhan bändisi jo rekisterissä?

VoodooLive.fi auttaa sinua keikkojen hankinnassa. Lisää yhtyeesi sivuille vetävän kuvauksen, yhteystietojen ja kuvan kera ja jää odottamaan kiinnostuneita yhteydenottoja!