Koko Suomen bändirekisteri – yhdistää esiintyjät ja tilaisuudet.

Muusa

Unelmiesi bile- & hääbändi

”Kyl hyvä meininki o ain hyvä meininki!”

Muusa on turkulais-helsinkiläinen, musiikin ammattilaisista koostuva hyvän mielen juhlaorkesteri, joka nostattaa korkkarit kattoon tuoreimmilla hiteillä ja juuri niillä parhaimmilla klassikkobiiseillä. Tarpeen tullen taivumme myös tunnelmalliseen tanssilavameininkiin tai tyylikkääseen jazzahtavaan taustamusiikkiin.

Olemme keikkailleet vuodesta 2011 lähtien häissä, syntymäpäivillä, pikkujouluissa ja ravintoloissa. Kertyneet kilometrit takaavat sen, että yleisön viihtyminen ja hyvät bileet ovat aina meille se tärkein juttu! Illan setti kasataan laajasta ohjelmistostamme juuri kyseisiin juhliin sopivaksi.

Mukanamme kulkevat laadukkaat äänentoistolaitteet sekä näyttävät keikkavalot.

Keikkailemme myös duolla!


"Muusa on nimensä veroinen, unelmien bilebändi! Voimme lämpimästi suositella kaikille häitään suunnitteleville :)"

"Kiitokset mahtavasta hääkeikasta lauantaina! Teitte juhlistamme ikimuistoiset ja saitte vieraat hyvin tanssilattialle. Monet ovat vielä jälkikäteen kehuneet esiintymistänne ja luomaanne biletunnelmaa. Kiitos!"

"Kiitos paljon upeasta keikasta ja ihanasta yllätysesiintymisestä. Ollaan todella tyytyväisiä, kiitos!"

"Suurkiitokset aivan mahtavasta setistä viime lauantaina häissämme! Mieletön tunnelma tanssilattialla koko ajan, KIITOS :)!!"

"Saitte niin paljon kehuja ja tunnelma oli huipussaan - ja mikä parasta korkkarit oli katossa"Tsekkaa myös viralliset nettisivumme osoitteessa
www.tanssimuusa.com


Ohjelmistoesimerkkejä bilemeiningistä:

Gimme, Gimme Gimme; Uptown Funk; Get Lucky; I'm so excited; Happy; Livin on a prayer; Tinakenkätyttö; Supernaiset; Huuda; Beibi; Sata kesää, tuhat yötä; Kaikki nuoret tyypit; Sata salamaa; Holding on for a hero; Kaunis, rietas, onnellinen; Are you gonna go my way; Great balls of fire; Ihmisten edessä; Hengaillaan; Moves like Jagger; Älä droppaa mun tunnelmaa.

Muusa yhteystiedot

Keikka-alue:Länsi-Suomi, Etelä-Suomi
Puhelin:0407438995
Sähköposti:oskari.kailes(miukumauku)gmail.com
Kotisivut:Siirry kotisivuille

Ota yhteyttä

Kysy lisätietoja ja tee tarjouspyyntö. Muista liittää mukaan omat yhteystietosi.

Viesti:
Nimesi/yhteystietosi:
Spam-robotin esto (kirjoita jokin viikonpäivä):

Emotion Zine -kulttuurilehti

Emotion Zine - Ohita tekotaide
Tilaa esiintyjä Voodoo Entertainmentiltä

Onhan bändisi jo rekisterissä?

VoodooLive.fi auttaa sinua keikkojen hankinnassa. Lisää yhtyeesi sivuille vetävän kuvauksen, yhteystietojen ja kuvan kera ja jää odottamaan kiinnostuneita yhteydenottoja!