🇫🇮 Koko Suomen bändirekisteri

Muusa

Unelmiesi bile- & hääbändi

”Kyl hyvä meininki o ain hyvä meininki!”

Muusa on turkulais-helsinkiläinen, musiikin ammattilaisista koostuva hyvän mielen juhlaorkesteri, joka nostattaa korkkarit kattoon tuoreimmilla hiteillä ja juuri niillä parhaimmilla klassikkobiiseillä. Tarpeen tullen taivumme myös tunnelmalliseen tanssilavameininkiin tai tyylikkääseen jazzahtavaan taustamusiikkiin.

Olemme keikkailleet vuodesta 2011 lähtien häissä, syntymäpäivillä, pikkujouluissa ja ravintoloissa. Kertyneet kilometrit takaavat sen, että yleisön viihtyminen ja hyvät bileet ovat aina meille se tärkein juttu! Illan setti kasataan laajasta ohjelmistostamme juuri kyseisiin juhliin sopivaksi.

Mukanamme kulkevat laadukkaat äänentoistolaitteet sekä näyttävät keikkavalot.

Keikkailemme myös duolla!


"Muusa on nimensä veroinen, unelmien bilebändi! Voimme lämpimästi suositella kaikille häitään suunnitteleville :)"

"Kiitokset mahtavasta hääkeikasta lauantaina! Teitte juhlistamme ikimuistoiset ja saitte vieraat hyvin tanssilattialle. Monet ovat vielä jälkikäteen kehuneet esiintymistänne ja luomaanne biletunnelmaa. Kiitos!"

"Kiitos paljon upeasta keikasta ja ihanasta yllätysesiintymisestä. Ollaan todella tyytyväisiä, kiitos!"

"Suurkiitokset aivan mahtavasta setistä viime lauantaina häissämme! Mieletön tunnelma tanssilattialla koko ajan, KIITOS :)!!"

"Saitte niin paljon kehuja ja tunnelma oli huipussaan - ja mikä parasta korkkarit oli katossa"Tsekkaa myös viralliset nettisivumme osoitteessa
www.tanssimuusa.fi


Ohjelmistoesimerkkejä bilemeiningistä:

Keinutaan; Gimme, Gimme Gimme; Uptown Funk; Get Lucky; I'm so excited; Happy; Livin on a prayer; Tinakenkätyttö; Supernaiset; Huuda; Beibi; Sata kesää, tuhat yötä; Kaikki nuoret tyypit; Sata salamaa; Holding on for a hero; Kaunis, rietas, onnellinen; Are you gonna go my way; Great balls of fire; Hengaillaan; Moves like Jagger; Älä droppaa mun tunnelmaa.

Muusa yhteystiedot

Keikka-alue:Länsi-Suomi, Etelä-Suomi
Puhelin:0407438995
Sähköposti:oskari.kailes(miukumauku)gmail.com
Kotisivut:Siirry kotisivuille

Ota yhteyttä

Kysy lisätietoja ja tee tarjouspyyntö. Muista liittää mukaan omat yhteystietosi.

Viesti:
Nimesi/yhteystietosi:
Spam-robotin esto (kirjoita jokin viikonpäivä):

Fanituotteet verkkokaupasta

Verkkokauppa Visa, Mastercard, PayPal

DJ-palvelu

Vuokraa DJ
Maksutavat

Erotu joukosta hype-pisteillä

Tehosta näkyvyyttäsi. Hanki tilillesi pisteitä pankkien verkkomaksuilla tai luottokortilla ja saavuta huomattavaa lisänäkyvyyttä ympäri koko sivustoa.

Onhan bändisi jo rekisterissä?

VoodooLive.fi auttaa sinua keikkojen hankinnassa. Lisää yhtyeesi sivuille vetävän kuvauksen, yhteystietojen ja kuvan kera ja jää odottamaan kiinnostuneita yhteydenottoja!