Koko Suomen bändirekisteri – yhdistää esiintyjät ja tilaisuudet.

Mimosa

Kuvaus

Mimosa on jyväskyläläinen, nuorista ammattitaitoisista muusikoista koostuva bilebändi jonka jäsenillä on vuosien kokemus yleisön viihdyttämisestä niin julkisissa kuin yksityisissäkin tilaisuuksissa. Kokemuksen, bändin timanttisen yhteensoittamisen sekä energisen lavaesiintymisen lopputulos on se, että bilekansa löytää tiensä tanssilattialle kerta toisensa jälkeen. Oli kyseessä sitten häät, pikkujoulut tai ravintolailta, hoidamme työmme aina niin, että asiakas voi olla tyytyväinen bändivalintaansa.

Mukanamme kulkee laadukas PA-laitteisto, joka mahdollistaa hyvän äänentoiston tilaan kuin tilaan. Kauttamme hoituu myös puhemikit, sekä esimerkiksi maltillinen ruokailumusiikki. Keikkailemme koko Suomen alueella. Jos et vielä vakuuttunut niin tsekkaa kattava biisilistamme sekä video- ja audiodemot kotisivuiltamme!

Mimosa on:

Sanni - laulu

Laura - koskettimet, taustalaulu

Jaakko - kitara, taustalaulu

Joonatan - basso, taustalaulu

Jussi - rummut

Tarvittaessa kokoonpanoamme on mahdollista kasvattaa saksofonisti/huilistilla. Bilemusiikin lisäksi soitamme myös perinteistä tanssimusiikkia.

Mimosa yhteystiedot

Keikka-alue:Länsi-Suomi, Etelä-Suomi,
Itä-Suomi, Pohjois-Suomi
Puhelin:040-7009231
Sähköposti:mimosabandi(miukumauku)gmail.com
Kotisivut:Siirry kotisivuille

Ota yhteyttä

Kysy lisätietoja ja tee tarjouspyyntö. Muista liittää mukaan omat yhteystietosi.

Viesti:
Nimesi/yhteystietosi:
Spam-robotin esto (kirjoita jokin viikonpäivä):

Emotion Zine -kulttuurilehti

Emotion Zine - Ohita tekotaide
Tilaa esiintyjä Voodoo Entertainmentiltä

Onhan bändisi jo rekisterissä?

VoodooLive.fi auttaa sinua keikkojen hankinnassa. Lisää yhtyeesi sivuille vetävän kuvauksen, yhteystietojen ja kuvan kera ja jää odottamaan kiinnostuneita yhteydenottoja!