Koko Suomen bändirekisteri – yhdistää esiintyjät ja tilaisuudet.

Milo

Kuva Milo
Avainsanat: milo, seinäjoki, metal, rock

Kuvaus

Milo on 5 hengen suomenkielistä rock/metalmusiikkia soittava yhtye Seinäjoelta. Bändinä yhtye on vielä nuori, mutta soittokokemusta jäseniltä löytyy useamman vuoden verran aiemmista projekteista. Keikkakokemusta löytyy usealta keikalta ja erilaisista tilaisuuksista. Toiminta-alue bändillä keskittyy Vaasa - Helsinki - Jyväskylä alueelle ja varmasti kauemmaskin, jos sopimukseen päästään. Yhtye on tilattavissa monipuolisesti baari- ja ulkoilmakeikoista aina synttärijuhliin ja häihin asti, myös akustiset keikat onnistuvat. Laitteistoa löytyy laadukkaiden soittimien lisäksi oma pieni PA-laitteisto, mutta laadukkaampi äänentoisto täytyy sopia erikseen. Ohjelmisto sisältää bändin omia biisejä 45 - 60 min verran ja halutessa coverit onnistuvat toiveiden mukaan.

Bändi koostuu seuraavista jäsenistä:

Ossi Mäki-Reini - Laulu
Markku Taikina-aho - Kitara
Ville Berg - Kitara
Mikko Viitala - Basso
Ilari Taipalus - Rummut

Milo yhteystiedot

Keikka-alue:Länsi-Suomi, Etelä-Suomi
Puhelin:050 - 3000 531
Sähköposti:mivisic(miukumauku)hotmail.com

Ota yhteyttä

Kysy lisätietoja ja tee tarjouspyyntö. Muista liittää mukaan omat yhteystietosi.

Viesti:
Nimesi/yhteystietosi:
Spam-robotin esto (kirjoita jokin viikonpäivä):

DJ-palvelu

Vuokraa DJ
Maksutavat

Erotu joukosta hype-pisteillä

Tehosta näkyvyyttäsi. Hanki tilillesi pisteitä pankkien verkkomaksuilla tai luottokortilla ja saavuta huomattavaa lisänäkyvyyttä ympäri koko sivustoa.

Onhan bändisi jo rekisterissä?

VoodooLive.fi auttaa sinua keikkojen hankinnassa. Lisää yhtyeesi sivuille vetävän kuvauksen, yhteystietojen ja kuvan kera ja jää odottamaan kiinnostuneita yhteydenottoja!