Koko Suomen bändirekisteri – yhdistää esiintyjät ja tilaisuudet.

Mika Peltoniemi @ turhat jätkät

Kuvaus

Mika Peltoniemi @ turhat jätkät on vuonna 1995 perustettu pohjalainen orkesteri, jolla on takanaan yli 1450 keikkaa, joista satoja hääkeikkoja. Olemme pyrkineet erikoistumaan nimenomaan hääbändiksi, koska poikkeuksena muihin bändeihin ja orkestereihin on se että pystymme esittämään minkälaista musiikkia tahansa uskottavalla ja ammattitaidolla.

Erikoisuutenamme on myös nopeus - pystymme 25 minuutissa roudaamaan ja pystyttämään soittimemme ja äänentoistomme ilman minkäälaista häiriötä.

Monipuolisuus on kyky viihdyttää minkälaista tahansa yleisöä. Orkesterilta taittuu vanhan ajan hanurimusiikki ja iskelmä- kuin uudet tämän päivän hitit Jukka Pojasta Petri Nygårdiin ja AC/DC:kin.

Mika Peltoniemi @ turhat jätkät olet voinut tavata tanssilavalla, ravintolassa, laivalla, hääkeikalla tai yrityksen juhlissa - lähes missä tahansa.

Orkesteri on aina toiminut ammattimaisin ottein ja keikkamäärin harrastelijapohjalta. Orkesterin jäsenillä on kaikilla päivätyö.

Iltaa suunnitellessa kannattaa harkita satsaako illan tarjoiluun vai ohjelmistoon joka jää mieleen..

Koska meillä on kokemusta annamme myös neuvoja niitä kysyville ilomielin.

Mika Peltoniemi @ turhat jätkät toivottaa Sinut tervetulleeksi tutustumaan sivuillemme mistä oikein on kysymys.. sieltä löytyy myös yhteystiedot

www.turhatjatkat.com

Mika Peltoniemi @ turhat jätkät yhteystiedot

Keikka-alue:Länsi-Suomi, Etelä-Suomi,
Itä-Suomi, Pohjois-Suomi,
Ahvenanmaa
Puhelin:0400-999081
Sähköposti:turhatjatkat(miukumauku)hotmail.com
Kotisivut:Siirry kotisivuille

Ota yhteyttä

Kysy lisätietoja ja tee tarjouspyyntö. Muista liittää mukaan omat yhteystietosi.

Viesti:
Nimesi/yhteystietosi:
Spam-robotin esto (kirjoita jokin viikonpäivä):

Fanituotteet verkkokaupasta

Verkkokauppa Visa, Mastercard, PayPal

DJ-palvelu

Vuokraa DJ
Maksutavat

Erotu joukosta hype-pisteillä

Tehosta näkyvyyttäsi. Hanki tilillesi pisteitä pankkien verkkomaksuilla tai luottokortilla ja saavuta huomattavaa lisänäkyvyyttä ympäri koko sivustoa.

Onhan bändisi jo rekisterissä?

VoodooLive.fi auttaa sinua keikkojen hankinnassa. Lisää yhtyeesi sivuille vetävän kuvauksen, yhteystietojen ja kuvan kera ja jää odottamaan kiinnostuneita yhteydenottoja!