Koko Suomen bändirekisteri – yhdistää esiintyjät ja tilaisuudet.

Miettisen Lapset

Kuva Miettisen Lapset

Kuvaus

Bändi Miettisen lapset 2015 (marraskuussa syntynyt) on eri genrejä sekoitteleva 7 olennon bändi! Useammalla eri perusteella bändi on äärimmäisen monipuolinen ja laadukas! Kahdella keikalla oltu Tampereen monitoimitalolla mustalaatikko tapahtumassa live taltioinnin kera ja Amadeuksessa. Näin alkuun toiminta alue on tre ja lähistöt mutta ken sitä tietää että kauemmaksikin lähtisi! Ollaan tosi energisiä mitä musiikin luomiseen tulee ja avoimia kaikelle tyyleille. Teemme siis täysin omia tekeleitä Suomeksi. Omat instrumentit, mikit, piuhat ja pari vahvaria löytyy. Mikseri ja peaat on mutta lähinnä treenistä varten. Ohjelmistoon siis kuuluu vetää niitä omia biisuja ja pitää hauskaa, Ehkä lisätään pari coveriakin jossain vaiheessa. https://www.youtube.com/watch?v=EanjctFv1D4 Tuossa live veto niin ja tehtiin nuo niisit 5 päivässä.

Miettisen Lapset yhteystiedot

Keikka-alue:Länsi-Suomi, Etelä-Suomi,
Itä-Suomi, Pohjois-Suomi,
Ahvenanmaa
Puhelin:0451424569
Sähköposti:jonppaa(miukumauku)hotmai.,com
Kotisivut:Siirry kotisivuille

Ota yhteyttä

Kysy lisätietoja ja tee tarjouspyyntö. Muista liittää mukaan omat yhteystietosi.

Viesti:
Nimesi/yhteystietosi:
Spam-robotin esto (kirjoita jokin viikonpäivä):

Fanituotteet verkkokaupasta

DJ-palvelu

Vuokraa DJ
Maksutavat

Erotu joukosta hype-pisteillä

Tehosta näkyvyyttäsi. Hanki tilillesi pisteitä pankkien verkkomaksuilla tai luottokortilla ja saavuta huomattavaa lisänäkyvyyttä ympäri koko sivustoa.

Onhan bändisi jo rekisterissä?

VoodooLive.fi auttaa sinua keikkojen hankinnassa. Lisää yhtyeesi sivuille vetävän kuvauksen, yhteystietojen ja kuvan kera ja jää odottamaan kiinnostuneita yhteydenottoja!