Koko Suomen bändirekisteri – yhdistää esiintyjät ja tilaisuudet.

Kirkonmaalari & Takapihan Helmet

Kuvaus

Aikuisten miesten ammattimainen bilebändi. Perustettu 2004. Olemme soittaneet lukuisissa yritystilaisuuksissa sekä yksityistilaisuuksissa. Luotettavat lattiantäyttäjät Tampereelta.

BÄNDI

Kaitsu "Kirkonmaalari" Heinonen - solisti (siis laulu ja muu höpötys)
Paljasjalkainen tamperelainen. Iloinen laulaja Tampereen Haukiluomasta. Harvoin Kirkonmaalari on hiljaa, pilke silmäkulmassa vitsi ja varsinkin puujalkavitsi seuraa toistaan. Ääni kuulunut myös Ilveksen liigamatseissa. Lapsiakin on.

Marko Rantee - kitaristi (taustalaulu)
Laatua Siivikkalasta. Soolot ja kompit hoituu, laadukasta jälkeä sovituksissa. Naimisissa ja pari lastakin kotona sulostuttaa Markon arkea.

Erkki Erkkilä - basisti ( taustalaulu)
Iloinen eläkeläinen ja kalastaja Pirkkalan ja Tampereen rajalta. Basistina tarkka ja tunnollinen Käteen sopii sekä neljä- että viisikielinen basso, myös kitaraa soittelee. Naimisissa ja lapsiakin löytyy

Lauri "Late" Pursiainen - Rumpali (sekä muut hakattavat mistä ääni lähtee)
Taitava jazz-rumpali ja ihan alkuperäisjäsen Helmissä. Tanakka komppi ja etenkin keikoilla osoittanut loistavia otteita. Syttyy siis tositoimissa. Roudarina suorastaan sairaan nopea. Asustelee Höytämössä rouvansa ja koirien kanssa.

Jussi Anttila - Koskettimet/syna (taustalaulu)
Rauhallisen taitava soittaja Puisto-Kaarilasta. Kääntelee kieltä ihan työkseen. Taitava koskettelija, rauhallinen velikulta joka kertoo sitten sen oikean soinnun jos (kun) muille on epäselvää.

Kirkonmaalari & Takapihan Helmet yhteystiedot

Keikka-alue:Länsi-Suomi, Etelä-Suomi,
Itä-Suomi, Pohjois-Suomi
Puhelin:0456449301
Sähköposti:kirkonmaalari(miukumauku)gmail.com

Ota yhteyttä

Kysy lisätietoja ja tee tarjouspyyntö. Muista liittää mukaan omat yhteystietosi.

Viesti:
Nimesi/yhteystietosi:
Spam-robotin esto (kirjoita jokin viikonpäivä):

Emotion Zine -kulttuurilehti

Emotion Zine - Ohita tekotaide
Tilaa esiintyjä Voodoo Entertainmentiltä

Onhan bändisi jo rekisterissä?

VoodooLive.fi auttaa sinua keikkojen hankinnassa. Lisää yhtyeesi sivuille vetävän kuvauksen, yhteystietojen ja kuvan kera ja jää odottamaan kiinnostuneita yhteydenottoja!