Koko Suomen bändirekisteri – yhdistää esiintyjät ja tilaisuudet.

Herra Virtanen & Kuolemansynti

Akustisia tulkintoja ilman genrerajoitteita

Akustisia tulkintoja ilman genrerajoitteita, pääosin triona soitteleva orkesteri. Settilistalta löytyy Iron Maidenista Britney Spearsiin, Klamydiasta Backstreet Boyssiin, Skid Rowsta Jenni Vartiaiseen, Petri Nygårdista Juha Tapioon, Aviciista Scorpionsiin, WASPista Dropkick Murphysiin ym... Youtubesta löytyy muutama videotallenne erinäisiltä keikoilta ja tarkoitus on lisätä tulevaisuudessa lisää materiaalia aina kun mahdollista. Voit tilata meidät tapahtumaasi ottamalla yhteyttä vaikkapa sähköpostitse herravirtanenjakuolemansynti@gmail.com tai henkilökohtaisesti Mikon, Peten tai Tomin kautta. Olemme olleet soittamassa häissä, hautajaisissa, synttäreillä, kesäjuhlissa, ravintolan terassilla jne., joten pystymme varmasti muokkaamaan kappalelistan myös sinunkin tapahtumaan.

Herra Virtanen & Kuolemansynti yhteystiedot

Keikka-alue:Länsi-Suomi, Etelä-Suomi,
Itä-Suomi, Pohjois-Suomi
Puhelin:0458985185
Sähköposti:herravirtanenjakuolemansynti(miukumauku)gmail.com
Kotisivut:Siirry kotisivuille

Ota yhteyttä

Kysy lisätietoja ja tee tarjouspyyntö. Muista liittää mukaan omat yhteystietosi.

Viesti:
Nimesi/yhteystietosi:
Spam-robotin esto (kirjoita jokin viikonpäivä):

DJ-palvelu

Vuokraa DJ
Maksutavat

Erotu joukosta hype-pisteillä

Tehosta näkyvyyttäsi. Hanki tilillesi pisteitä pankkien verkkomaksuilla tai luottokortilla ja saavuta huomattavaa lisänäkyvyyttä ympäri koko sivustoa.

Onhan bändisi jo rekisterissä?

VoodooLive.fi auttaa sinua keikkojen hankinnassa. Lisää yhtyeesi sivuille vetävän kuvauksen, yhteystietojen ja kuvan kera ja jää odottamaan kiinnostuneita yhteydenottoja!