🇫🇮 Koko Suomen bändirekisteri

Heartbreakers

Breaking you heart with the greatest evergreens!

Loistava valinta onnistuneisiin juhliin on Heartbreakers! Kokemusta ja monipuolisuutta on runsaasti. Musiikki koostuu pääasiassa ikivihreistä 60-luvulta 2000-luvulle - Iskelmästä bilerokkiin. Ohjelmistosta löytyy niin puolukkaa kuin rokettirollia timantinkovan bändin esittämänä.

Heartbreakers on neljän tamperelaismuusikon hengentuotos. Yhtye soittaa joko meneviä rokki/bilekeikkoja, Agents- henkisiä tanssi- ja rautalankakeikkoja tai edellä mainittujen sekoituksia. Biisimateriaali on maailman ja Suomen hitteihin pohjautuvaa, painottuen kuitenkin sanaan evergreen. Myös instrumentaaleja on ohjelmistossa. Heartbreakersin keikoilla voi kuulla mm. Elviksen, Baddingin ja Beatlesin tuotantoa. Yhteensä keikkoja on takana noin 500, joihin lukeutuu esiintymisiä mm. Agentsin, Anna Erikssonin,Yölinnun ja Jean S:n kanssa

Heartbreakers yhteystiedot

Keikka-alue:Länsi-Suomi, Etelä-Suomi,
Itä-Suomi, Pohjois-Suomi,
Ahvenanmaa
Puhelin:0405412755
Sähköposti:markus.kosonen(miukumauku)karismafilms.fi
Kotisivut:Siirry kotisivuille

Ota yhteyttä

Kysy lisätietoja ja tee tarjouspyyntö. Muista liittää mukaan omat yhteystietosi.

Viesti:
Nimesi/yhteystietosi:
Spam-robotin esto (kirjoita jokin viikonpäivä):

Fanituotteet verkkokaupasta

Verkkokauppa Visa, Mastercard, PayPal

DJ-palvelu

Vuokraa DJ
Maksutavat

Erotu joukosta hype-pisteillä

Tehosta näkyvyyttäsi. Hanki tilillesi pisteitä pankkien verkkomaksuilla tai luottokortilla ja saavuta huomattavaa lisänäkyvyyttä ympäri koko sivustoa.

Onhan bändisi jo rekisterissä?

VoodooLive.fi auttaa sinua keikkojen hankinnassa. Lisää yhtyeesi sivuille vetävän kuvauksen, yhteystietojen ja kuvan kera ja jää odottamaan kiinnostuneita yhteydenottoja!