🇫🇮 Koko Suomen bändirekisteri

Get Me

Love Sounds, Groovy Music

Get Me on kymmenhenkinen modernia disco-soul-musiikkia esittävä ammattimuusikoiden kokoonpano, joka soittaa ajatonta menevää musiikkia, mukaansa tempaavalla rytmillä. Yhtye on julkaissut kaksi musiikkivideota, useita singlejä ja kaksi kokopitkää albumia.
Hurmaavat musiikkivideot 'I Can't Stop Dancing' ja 'Bad Motherfunker' löytyvät Youtubesta, ja singlet ja albumit useimmista streaming-palveluista, esim. Spotifysta.

Get Me on kokeneiden ammattilaisten yhtye, joka on keikkaillut nykyisellä kokoonpanollaan aktiivisesti jo vuodesta 2011. Tuomme mukanamme teknisen henkilöstön lisäksi ammattimaisen äänentoistolaitteiston sekä valokaluston. Hoidamme keikat asiakkaiden toiveiden mukaan kokemuksen tuomalla varmuudella, ja pyrimme asioimisessa aina helppouteen ja maksimaaliseen asiakastyytyväisyyteen sopimisvaiheesta esiintymisen jälkitöihin saakka.

Get Me yhteystiedot

Keikka-alue:Länsi-Suomi, Etelä-Suomi,
Itä-Suomi, Pohjois-Suomi,
Ahvenanmaa
Sähköposti:contact(miukumauku)getme.fi
Kotisivut:Siirry kotisivuille

Ota yhteyttä

Kysy lisätietoja ja tee tarjouspyyntö. Muista liittää mukaan omat yhteystietosi.

Viesti:
Nimesi/yhteystietosi:
Spam-robotin esto (kirjoita jokin viikonpäivä):

Fanituotteet verkkokaupasta

Verkkokauppa Visa, Mastercard, PayPal

DJ-palvelu

Vuokraa DJ
Maksutavat

Erotu joukosta hype-pisteillä

Tehosta näkyvyyttäsi. Hanki tilillesi pisteitä pankkien verkkomaksuilla tai luottokortilla ja saavuta huomattavaa lisänäkyvyyttä ympäri koko sivustoa.

Onhan bändisi jo rekisterissä?

VoodooLive.fi auttaa sinua keikkojen hankinnassa. Lisää yhtyeesi sivuille vetävän kuvauksen, yhteystietojen ja kuvan kera ja jää odottamaan kiinnostuneita yhteydenottoja!