Koko Suomen bändirekisteri – yhdistää esiintyjät ja tilaisuudet.

Elias Kahila Band

Kuvaus

Sello+rummut+basso on yhdistelmä joka on täysin uusi Suomen musiikkikentällä. Tuore ja omaperäinen mutta silti helposti lähestyttävä soundimaailma on Elias Kahila Bandin vahvuus. Bändi on oiva valinta silloin kun halutaan jotain uutta ja innovatiivista, vaihtoehto kitararock-bändeille. Yhtye soittaa melodista instrumentaali-rockia. Setissä on sekä omia biisejä kuin myös covereita mm. Red Hot Chili Peppersiltä, Muselta, Michael Jacksonilta, AC/DC:ltä. Myös toivebiisejä, jotka on erityisesti tilaisuutta varten, voi toivoa etukäteen.

Mm. Legendaarisen Toto-yhtyeen David Paich ja Joseph Williams sekä Tenacious D yhtyeen Jack Black ovat olleet kiinnostuneita Elias Kahilan pop/rock-sellosoundin esilletuomisesta.

Yhtyeen musiikkivideo "ODE FOR THE SHAKES" julkaistiin 22.11.2013:
http://www.youtube.com/watch?v=dpc5nnAzsCo

Yhtye koostuu kolmesta kokeneesta ammattimuusikosta: Elias Kahila (sello), Kristian Ijäs (rummut), Kalle Saarelma (basso). Bändi on aktiivinen ja työstää uutta musiikkia jatkuvasti. Yhtye on tilattavissa monenlaisiin tapahtumiin aina baarikeikoista yksityistilaisuuksiin, häihin, ym. bileisiin. Keikkaa voidaan myös räätälöidä tapahtumaan parhaiten sopivaksi, esim. toivebiisit otetaan tarvittaessa huomioon.

Bändin toiminta-alue on koko Suomi. Yhtye sijaitsee Jyväskylässä. Bändi pystyy tarvittaessa soittamaan keikan myös puoliakustisesti.

Elias Kahila Band yhteystiedot

Keikka-alue:Länsi-Suomi, Etelä-Suomi,
Itä-Suomi, Pohjois-Suomi,
Ahvenanmaa
Puhelin:044-5345698
Sähköposti:eliaskahi(miukumauku)gmail.com
Kotisivut:Siirry kotisivuille

Ota yhteyttä

Kysy lisätietoja ja tee tarjouspyyntö. Muista liittää mukaan omat yhteystietosi.

Viesti:
Nimesi/yhteystietosi:
Spam-robotin esto (kirjoita jokin viikonpäivä):

DJ-palvelu

Vuokraa DJ
Maksutavat

Erotu joukosta hype-pisteillä

Tehosta näkyvyyttäsi. Hanki tilillesi pisteitä pankkien verkkomaksuilla tai luottokortilla ja saavuta huomattavaa lisänäkyvyyttä ympäri koko sivustoa.

Onhan bändisi jo rekisterissä?

VoodooLive.fi auttaa sinua keikkojen hankinnassa. Lisää yhtyeesi sivuille vetävän kuvauksen, yhteystietojen ja kuvan kera ja jää odottamaan kiinnostuneita yhteydenottoja!