Koko Suomen bändirekisteri – yhdistää esiintyjät ja tilaisuudet.

Dusty Road

Kuvaus

Dusty Road on kovaa rokkia soittava, räväkällä naislaulajalla ja energisellä lavaesiintymisellä varustettu viisihenkinen helsinkiläinen bändi.

Kokemus keikoilta on parivuotinen, mutta sekaan on mahtunut paljon; Tampereen Jack The Rooster ja monet Helsingin alueen clubien ja baarien (Bar Bäkkäri, On The Rocks, Liberté, Boothill, Bar Base, Hard Rock House jne.) lisäksi esiintyminen niin Lontoon Nambucca-clubilla kuin Pietarin Metro On Stage -festivaalilla ja Stoker-klubilla.

Pääkaupunkiseutu toimii toiminta-alueena pääsääntöisesti, mutta lähdemme mielellämme pidemmällekin keikkailemaan, mikäli kulujen korvaus onnistuu. Me olemme valmiita esiintymään tilaisuuden luonteesta riippumatta, kova meno on taattu bändin osalta.

Yhtyeen keikka-aktiivisuus on nyt muutaman kuukauden ollut studiotyöskentelyn ja uusien biisien tekemisen takia hieman hiljaista, mutta toivomme keikkarintaman vilkastuvan taas, että pääsemme antamaan ihmisille sen mitä meillä on annettavanamme.

Bändin laitteistoon kuuluu PA-kamojen lisäksi rummut, kitarakaapit ja nupit sekä bassokaappi nuppeineen, eli ääntä lähtee kuin pienestä pitäjästä! Yhtyeen settilistassa on 6-9 omaa kappaletta ja lisäksi 1-2kpl coveribiisejä. Yhteydenotot mielellään sähköpostiimme!

Youtube-linkin kohdalta löydät teaser-videon kolmesta julkaisua odottavasta biisistämme - pian Not Dead Just Yet näkee päivänvalon videolla varustettuna!

Dusty Road yhteystiedot

Keikka-alue:Etelä-Suomi
Sähköposti:dustyroadbandfin(miukumauku)gmail.com
Kotisivut:Siirry kotisivuille

Ota yhteyttä

Kysy lisätietoja ja tee tarjouspyyntö. Muista liittää mukaan omat yhteystietosi.

Viesti:
Nimesi/yhteystietosi:
Spam-robotin esto (kirjoita jokin viikonpäivä):

Fanituotteet verkkokaupasta

Verkkokauppa Visa, Mastercard, PayPal

DJ-palvelu

Vuokraa DJ
Maksutavat

Erotu joukosta hype-pisteillä

Tehosta näkyvyyttäsi. Hanki tilillesi pisteitä pankkien verkkomaksuilla tai luottokortilla ja saavuta huomattavaa lisänäkyvyyttä ympäri koko sivustoa.

Onhan bändisi jo rekisterissä?

VoodooLive.fi auttaa sinua keikkojen hankinnassa. Lisää yhtyeesi sivuille vetävän kuvauksen, yhteystietojen ja kuvan kera ja jää odottamaan kiinnostuneita yhteydenottoja!