🇫🇮 Koko Suomen bändirekisteri

DJ-Saksofonisti Jetro Tulinen

Ainoa suomalainen DJ, joka soittaa saksofonia.

Jetron energinen ote ja lavakarisma luo kokonaisuuden, joka jää takuulla mieleen. Uniikissa 2-in-1 esityksessä yhdistyy saksofonin ajaton soundi ja trendikäs DJ–ohjelmisto.

Jetro on kulkenut taiturimaisen soittonsa ansiosta ympäri Euroopan lavoja ja kotimaassa keikkoja on kertynyt satoja. Saksofonistina Jetro on esiintynyt mm. Michael Monroen, Paula Koivuniemen, Diandran, Pepe Willbergin ja monien muiden tunnettujen nimien kanssa.

Missä vain, milloin vain:
Juhliin, tapahtumiin, häihin, yritystilaisuuksiin, jne. Jetro asuu Helsingissä mutta keikkailee ympäri Suomea ja Eurooppaa.

Asiakaspalaute:
"Paras päätös hääjuhlaamme oli ottaa Jetro esiintymään. Hän sai koko porukan hyppäämään tanssilattialle. Vieraat olivat aivan ihmeissään, hänen hypätessä saksofonin kanssa tanssilattialle. Jetro oli koko ajan hymy huulilla ja selkeästi nauttii työstään. Todellakin iso suositus jos haluatte saada porukan viihtymään. Huikeeta."
-Emmi ja Kristian

“Lähes jokainen juhlavieras antoi erikseen palautetta sinun huikeasta show:sta! Kaikin puolin onnistunut setti aina ensimmäisistä viestittelyistä juhlaillan viimeiseen biisiin. Osasin odottaa hyvää menoa, mutta jos artisti tempaa omat vanhempanikin tanssilattialle, on siinä oltava jotain todella erityistä.”
-Markus Kupiainen

DJ-Saksofonisti Jetro Tulinen yhteystiedot

Keikka-alue:Länsi-Suomi, Etelä-Suomi,
Itä-Suomi, Pohjois-Suomi,
Ahvenanmaa
Puhelin:+358 45 204 0794
Sähköposti:info(miukumauku)jetrotulinen.com
Kotisivut:Siirry kotisivuille

Ota yhteyttä

Kysy lisätietoja ja tee tarjouspyyntö. Muista liittää mukaan omat yhteystietosi.

Viesti:
Nimesi/yhteystietosi:
Spam-robotin esto (kirjoita jokin viikonpäivä):

Fanituotteet verkkokaupasta

Verkkokauppa Visa, Mastercard, PayPal

DJ-palvelu

Vuokraa DJ
Maksutavat

Erotu joukosta hype-pisteillä

Tehosta näkyvyyttäsi. Hanki tilillesi pisteitä pankkien verkkomaksuilla tai luottokortilla ja saavuta huomattavaa lisänäkyvyyttä ympäri koko sivustoa.

Onhan bändisi jo rekisterissä?

VoodooLive.fi auttaa sinua keikkojen hankinnassa. Lisää yhtyeesi sivuille vetävän kuvauksen, yhteystietojen ja kuvan kera ja jää odottamaan kiinnostuneita yhteydenottoja!