Koko Suomen bändirekisteri – yhdistää esiintyjät ja tilaisuudet.

DJ JBC

Kuva DJ JBC

Viihdevuokraamo hoitaa tilaisuuteenne musiikin ja valaistuksen

Viihdevuokraamon kautta voit varata tilaisuuteesi tunnelmannostattajaksi spiikkavan DJ:n!

DJ JBC (Jussi) on soittanut ravintoloissa ja yökerhoissa vuodesta 2001 lähtien kymmenien keikkojen vuosivauhdilla. Tällä hetkellä DJ JBC:n tapaa soittamassa useimmiten Tampereen keskustan ravintoloissa. Voit tilata Jussin soittamaan tapahtumaanne tilaisuuden luonteesta riippumatta. Syntymäpäivät, häät, kaveriporukan bileet, firman pippalot, pikkujoulut tai mitä ikinä mieleen tuleekaan!

Räätälöidään tilaisuus juuri teidän tarpeitanne varten.

Musiikkivalikoimasta löytyy niin dancea, poppia, rockia, hiphoppia, iskelmää, klassikoita ja listojen uutuuksia. Tarjolla on suuri kattaus niin kotimaista kuin ulkomaista musiikkia 70-luvulta lähtien. Kaikkiaan musiikkikirjastosta löytyy 8000+ kappaletta ja määrä kasvaa viikoittain. Tilaisuuksissa soitetaan juurikin haluamanne tyylistä musiikkia. Myös perinteiset häätanssit (valssit, jenkat, humpat, tangot, foxit jne.) kuuluvat ohjelmistoon. Jos jotain kappaletta ei löydy, niin se pystytään lataamaan esim. iTunesistä keikan aikana. Tilaisuuden aikana tulevat kappaletoiveet luonnollisestikin toteutetaan!

Viihdevuokraamon keikkasettiin kuuluu DJ:n lisäksi äänentoistolaitteet ja valot. (4 kpl moniväri LED par valaisimia, jotka voidaan asettaa lattialle, seiniin, kattoon, periaatteessa mihin tahansa. Settiin kuuluu myös pyörivä peilipallo spottivalolla). Peilipallo voidaan asentaa pikakiinnikkeillä, mikäli tilan katosta löytyy poikkihirsi tms. Setissä on myös 2 kpl langattomia mikrofoneja, jotka ovat vapaasti käytettävissä puheiden, pelien ja leikkien pitämiseen. Keikkaa voidaan sopimuksen mukaan pidentää ja keikkasettiin lisätä mm. savukone.

Back to the 90's

DJ JBC:llä on laaja kokemus ysärimusiikista. Jussi oli järjestämässä ja soittamassa tiettävästi Suomen ensimmäisissä ysäribileissä Oulussa jo vuonna 2003. DJ JBC:llä on yksi Suomen suurimpia kokoelmia 90-luvun musiikkia sen aidoimmassa alkuperäisessä CD formaatissa. Kun varaat DJ JBC:n soittamaan tilaisuuteesi ysäriä, niin luvassa on paljon muutakin kuin Mr. Vainit ja Coco Jambot, kuitenkaan niitä tunnetuimpia legendaarisia hittejä unohtamatta!

DJ JBC yhteystiedot

Keikka-alue:Länsi-Suomi, Etelä-Suomi
Puhelin:050-3016990
Sähköposti:jussi.kokki(miukumauku)gmail.com
Kotisivut:Siirry kotisivuille

Ota yhteyttä

Kysy lisätietoja ja tee tarjouspyyntö. Muista liittää mukaan omat yhteystietosi.

Viesti:
Nimesi/yhteystietosi:
Spam-robotin esto (kirjoita jokin viikonpäivä):

Fanituotteet verkkokaupasta

Verkkokauppa Visa, Mastercard, PayPal

DJ-palvelu

Vuokraa DJ
Maksutavat

Erotu joukosta hype-pisteillä

Tehosta näkyvyyttäsi. Hanki tilillesi pisteitä pankkien verkkomaksuilla tai luottokortilla ja saavuta huomattavaa lisänäkyvyyttä ympäri koko sivustoa.

Onhan bändisi jo rekisterissä?

VoodooLive.fi auttaa sinua keikkojen hankinnassa. Lisää yhtyeesi sivuille vetävän kuvauksen, yhteystietojen ja kuvan kera ja jää odottamaan kiinnostuneita yhteydenottoja!