Koko Suomen bändirekisteri – yhdistää esiintyjät ja tilaisuudet.

Discover the Band

Kuvaus

Discover the Band on disco-,pop-,rock-,ja soulmusiikkia soittava yhtye Helsingistä. Tarjoamme juhliinne hyvää musiikkia ammattitaitoisesti soitettuna ja hyvällä meiningillä varustettuna. Bändi koostuu ammattimuusikoista. Discover toimii normaalisti viisi- tai kuusihenkisenä kokoonpanona. Bändin kokoonpanoon kuuluu laulaja, kitaristi, kosketinsoittaja, basisti ja rumpali. Kuusihenkiseen kokoonpanoon kuuluu lisäksi saksofonisti. Bändillä on laaja ohjelmisto. Vaikka olemme ennen kaikkea erittäin hyvä bilebändi, ammattilaistaustastamme johtuen soitamme tarvittaessa kaikkea jazzstandardeista tangoon! Häät, pikkujoulut, syntymäpäivät, yritysjuhlat, erilaiset pienet ja suuret tapahtumat. Bändillä on oma laadukas äänentoisto ja valot.
Mikäli haluatte juhliinne oikein hyvän bilebändin, käykää tsekkaamassa Discober the Band osoitteesta www.discoband.net !

Discover the Band yhteystiedot

Keikka-alue:Länsi-Suomi, Etelä-Suomi,
Itä-Suomi, Ahvenanmaa
Puhelin:050-5241975
Sähköposti:discoband(miukumauku)hotmail.com, mika.vestenius(miukumauku)gmail.com
Kotisivut:Siirry kotisivuille

Ota yhteyttä

Kysy lisätietoja ja tee tarjouspyyntö. Muista liittää mukaan omat yhteystietosi.

Viesti:
Nimesi/yhteystietosi:
Spam-robotin esto (kirjoita jokin viikonpäivä):

Emotion Zine -kulttuurilehti

Emotion Zine - Ohita tekotaide
Tilaa esiintyjä Voodoo Entertainmentiltä

Onhan bändisi jo rekisterissä?

VoodooLive.fi auttaa sinua keikkojen hankinnassa. Lisää yhtyeesi sivuille vetävän kuvauksen, yhteystietojen ja kuvan kera ja jää odottamaan kiinnostuneita yhteydenottoja!