Koko Suomen bändirekisteri – yhdistää esiintyjät ja tilaisuudet.

Constantine

Kuvaus

Constantine on melodinen progemetallibändi puhtailla lauluilla Jyväskylästä, jonka meriittilistalta löytyy mm. Finnish Metal Awardsin "Vuoden Tulokas 2011"-palkinto, Imperiumin "Viikon Levy" sekä Meteli.netin musiikkikaupan listan piikkipaikka.

Olemme keikkailleet kuuden vuoden aikana useita kymmeniä keikkoja ympäri Suomen, aina pienistä nuorisotapahtumista festarikeikkoihin saakka. Tulevana syksynä kiertueemme ulottuu myös Viroon.

Ohjelmistomme koostuu omasta, debyyttilevymme biisien ohella vielä levyttämättömästä materiaalistamme.

Keikkapalkkiomme vaihtelee sijainnin mukaan, vähimmäisvaatimuksena sen tulee kattaa matkat, majoitus ja ruokailut. Palkkiot luonnollisesti laskutetaan.

Yleisömme on kommentoinut keikkojamme mm. seuraavanlaisesti:

”Olihan sairaan kova keikka. Kovin Constantinen keikka mitä olen todistanut. Ääni on täysin mennyt ja syystä.”

”Tampereen keikka taannoin oli kyllä mainio. Joudun tunnustamaan, etten ole monastikaan Constantinea kuunnellut, mutta keikalla musiikki ainakin toimi aivan täysillä. Helvetin paljon oli porukkaa paikalla, ainakin omaan silmään.”

”Kovassa tikissä oli Constantine viime yönä. Nyt on tullut nähtyä bändi jo 13 ½ kertaa livenä, ja tuo eilinen veto kiilaa kyllä ihan parhaiden näkemieni joukkoon. Näytti siltä, että teillä oli lavalla kivaa.”

”Huh huh, aivan mielettömän kova keikka. Sanoisin jopa, että paras Constantine show tähän mennessä näkemistäni. Bändin lavakarisma ja esiintymisvarmuus ovat ihan toista luokkaa kuin alkuaikoina. Maailmanluokan esiintymistä ja vieläpä Katseen pienellä lavalla.”

Constantine yhteystiedot

Keikka-alue:Länsi-Suomi, Etelä-Suomi,
Itä-Suomi, Pohjois-Suomi,
Ahvenanmaa
Puhelin:+358442543258
Sähköposti:janne(miukumauku)constantineband.net
Kotisivut:Siirry kotisivuille

Ota yhteyttä

Kysy lisätietoja ja tee tarjouspyyntö. Muista liittää mukaan omat yhteystietosi.

Viesti:
Nimesi/yhteystietosi:
Spam-robotin esto (kirjoita jokin viikonpäivä):

Fanituotteet verkkokaupasta

Verkkokauppa Visa, Mastercard, PayPal

DJ-palvelu

Vuokraa DJ
Maksutavat

Erotu joukosta hype-pisteillä

Tehosta näkyvyyttäsi. Hanki tilillesi pisteitä pankkien verkkomaksuilla tai luottokortilla ja saavuta huomattavaa lisänäkyvyyttä ympäri koko sivustoa.

Onhan bändisi jo rekisterissä?

VoodooLive.fi auttaa sinua keikkojen hankinnassa. Lisää yhtyeesi sivuille vetävän kuvauksen, yhteystietojen ja kuvan kera ja jää odottamaan kiinnostuneita yhteydenottoja!