Koko Suomen bändirekisteri – yhdistää esiintyjät ja tilaisuudet.

Bilebändi ShowCat

Kuvaus

ShowCat on helsinkiläinen ammattimuusikoiden muodostama bilebändi, joka esiintyy yritysjuhlissa, häissä, syntymäpäivillä tai vaikkapa cocktail-tilaisuuksissa. ShowCatin esiintyessä voit nojailla niin notkeiden viihdemusiikkikappaleiden tahdissa kuin villiintyä tanssimaan räväköiden pop-, rock-, soul-, rockabilly- ja funk-kappaleiden tahdissa. ShowCat tekee kehräävällä menollaan juuri Sinun juhlistasi arvokkaan tilaisuuden, josta kaikki nauttivat!

ShowCatin ammattimuusikot taipuvat moneen tyyliin laidasta laitaan, ja tarvittaessa bändin voi tilata soittamaan myös viihteellistä taustamusiikkia joko laulajan kanssa tai ilman. Ja kun on aika nostaa tassut kattoon, niin ShowCat villitsee sinut siihen tarvittaessa tiukallakin rokilla!

Ohjelmistoa ja musiikkinäytteitä löydät kotisivuilta.

Bilebändi ShowCat yhteystiedot

Keikka-alue:Etelä-Suomi
Puhelin:040 581 2799
Sähköposti:showcat.band(miukumauku)gmail.com
Kotisivut:Siirry kotisivuille

Ota yhteyttä

Kysy lisätietoja ja tee tarjouspyyntö. Muista liittää mukaan omat yhteystietosi.

Viesti:
Nimesi/yhteystietosi:
Spam-robotin esto (kirjoita jokin viikonpäivä):

DJ-palvelu

Vuokraa DJ
Maksutavat

Erotu joukosta hype-pisteillä

Tehosta näkyvyyttäsi. Hanki tilillesi pisteitä pankkien verkkomaksuilla tai luottokortilla ja saavuta huomattavaa lisänäkyvyyttä ympäri koko sivustoa.

Onhan bändisi jo rekisterissä?

VoodooLive.fi auttaa sinua keikkojen hankinnassa. Lisää yhtyeesi sivuille vetävän kuvauksen, yhteystietojen ja kuvan kera ja jää odottamaan kiinnostuneita yhteydenottoja!