Koko Suomen bändirekisteri – yhdistää esiintyjät ja tilaisuudet.

Bilebändi Kalla

Kuvaus

Kalla on alkuvuodesta 2013 perustettu bilebändi. Soitamme musiikkia laidasta laitaan, aina keinahtelevista latinorytmeistä menevään rokkiin, tarvittaessa jopa heviin asti! Valttikorttimme ovat oivaltavat, mutta hyvällä maulla tehdyt sovitukset, jotka tuovat tuttuihin kappaleisiin ripauksen uutta twistia ja saavat tanssijalkoihin liikettä. Miltä kuulostaisi vaikkapa Antti Tuisku sambana tai Jari Sillanpää raskaampana rokkina? Tilaa Kalla tapahtumaasi soittamaan ja otetaan asiasta selvää!

Häät, festarit, kesäjuhlat, syntymäpäivät, bileet, juhlat, klubit, terassit, pikkujoulut tai vaikkapa yksityiskeikka olohuoneessa... Mikään tapahtuma ei ole meille liian pieni tai liian suuri. Jokainen keikka räätälöidään tapahtumapaikka, tilaisuuden luonne sekä tilaajan toiveet huomioiden. Pidämme tärkeänä, että tapahtumasi on musiikin osalta juuri Sinun näköisesi.

Bilebändi Kalla yhteystiedot

Keikka-alue:Länsi-Suomi, Etelä-Suomi,
Itä-Suomi
Puhelin:0503251989
Kotisivut:Siirry kotisivuille

Ota yhteyttä

Kysy lisätietoja ja tee tarjouspyyntö. Muista liittää mukaan omat yhteystietosi.

Viesti:
Nimesi/yhteystietosi:
Spam-robotin esto (kirjoita jokin viikonpäivä):

DJ-palvelu

Vuokraa DJ
Maksutavat

Erotu joukosta hype-pisteillä

Tehosta näkyvyyttäsi. Hanki tilillesi pisteitä pankkien verkkomaksuilla tai luottokortilla ja saavuta huomattavaa lisänäkyvyyttä ympäri koko sivustoa.

Onhan bändisi jo rekisterissä?

VoodooLive.fi auttaa sinua keikkojen hankinnassa. Lisää yhtyeesi sivuille vetävän kuvauksen, yhteystietojen ja kuvan kera ja jää odottamaan kiinnostuneita yhteydenottoja!