Koko Suomen bändirekisteri – yhdistää esiintyjät ja tilaisuudet.

Aspest

"Paikallista poppia"

Aspest tulee vauhdilla ja todella kovaa. Ottaa yleisön monipuolisella cover rock setillään tai vaihtelevuuden ja asiakkaan halujen mukaan Akustisesti. Akustinen keikka ei kuitenkaan ole mikään mies ja kitara meininki, vain soittimet on muuttuneet kevyemmiksi ja monipuolisemmiksi, kappaleet dynaamisemmiksi ja myös pieneen tilaan huomattavasti kompaktimmaksi. vink vink.

bändin soittolistoilta löytyy j.karjalaista, apulantaa, ozzy osbournea, tommi läntistä, ac/dc, beatles, rem, thin lizzy, popeda,klamydia, zz top, kolmas nainen ja kaikkea muuta kivaa

yhtye on keikkaillut vuodesta 2008, ja kerännyt kuulijoita niin kapakoissa, keilaradalla, tanssilavoilla, takapihasynttäreillä ja latobileissä. älä epäröi kysellä jos on tarvetta bändille paikassa kuin paikassa.

Aspest yhteystiedot

Keikka-alue:Länsi-Suomi, Etelä-Suomi,
Itä-Suomi
Puhelin:0407468931
Sähköposti:krisse_sela(miukumauku)hotmail.com
Kotisivut:Siirry kotisivuille

Ota yhteyttä

Kysy lisätietoja ja tee tarjouspyyntö. Muista liittää mukaan omat yhteystietosi.

Viesti:
Nimesi/yhteystietosi:
Spam-robotin esto (kirjoita jokin viikonpäivä):

DJ-palvelu

Vuokraa DJ
Maksutavat

Erotu joukosta hype-pisteillä

Tehosta näkyvyyttäsi. Hanki tilillesi pisteitä pankkien verkkomaksuilla tai luottokortilla ja saavuta huomattavaa lisänäkyvyyttä ympäri koko sivustoa.

Onhan bändisi jo rekisterissä?

VoodooLive.fi auttaa sinua keikkojen hankinnassa. Lisää yhtyeesi sivuille vetävän kuvauksen, yhteystietojen ja kuvan kera ja jää odottamaan kiinnostuneita yhteydenottoja!