Koko Suomen bändirekisteri – yhdistää esiintyjät ja tilaisuudet.

Antipope

Kuva Antipope
Avainsanat: gothic metal

Kuvaus

Antipope on vuonna 2004 Oulussa perustettu pääsääntöisesti metalli-musiikkia soittava ja säveltävä 5-henkinen orkesteri. Antipopen musiikki yhdistää raskaan rockin groovaavuuden ja metallisen tunnelman ja voiman.

Antipopea on kuvailta "genreankeriaaksi", sillä bändin musiikissa on vaikutteita useista erilaisista raskaamman metallin alalajeista yhdistettynä melodiseen, paikoin jopa hempeään ilmaisuun. Antipopen uusinta levytystä "House of Harlot" voi kuunnella esimerkiksi Spotify-palvelussa. Antipopen uusimpia kappaleita voi myös kuunnella MySpace-palvelussa: http://www.myspace.com/antipopeband

Antipopella on keikkakokemusta vuodesta 2007 alkaen vajaan parinkymmenen keikan verran, mukaan lukien festariesiintymisiä ja erilaisia clubikeikkoja. Antipopen ohjelmisto koostuu pääsääntöisesti bändin omasta musiikista, mutta lisämausteena yleisölle tarjoillaan perinteikkäitä muttei kulahtaneita covereita takavuosilta - esimerkkeinä mainittakoon Ozzyn "Mr.Crowley" ja AC/DC:n "Sin City".

Antipope keikkailee niin usein kuin mahdollista. Orkesterin jäsenten päivätöiden järestämisen takia noin 1-2kk varoaika ennen sovittua tapahtumaa on kuitenkin välttämätöntä.

Antipopen käytössä on pieni, 700W PA-järjestelmä+monitorointi, joka soveltuu pieniin tapahtumiin.

Vaikka Antipope onkin pääosin oululainen bändi, keikkailee bändi koko maan kattavasti "bensarahoja" vastaan.

Antipope yhteystiedot

Keikka-alue:Länsi-Suomi, Etelä-Suomi,
Itä-Suomi, Pohjois-Suomi
Puhelin:0445611554
Sähköposti:antipopeband(miukumauku)gmail.com
Kotisivut:Siirry kotisivuille

Ota yhteyttä

Kysy lisätietoja ja tee tarjouspyyntö. Muista liittää mukaan omat yhteystietosi.

Viesti:
Nimesi/yhteystietosi:
Spam-robotin esto (kirjoita jokin viikonpäivä):

DJ-palvelu

Vuokraa DJ
Maksutavat

Erotu joukosta hype-pisteillä

Tehosta näkyvyyttäsi. Hanki tilillesi pisteitä pankkien verkkomaksuilla tai luottokortilla ja saavuta huomattavaa lisänäkyvyyttä ympäri koko sivustoa.

Onhan bändisi jo rekisterissä?

VoodooLive.fi auttaa sinua keikkojen hankinnassa. Lisää yhtyeesi sivuille vetävän kuvauksen, yhteystietojen ja kuvan kera ja jää odottamaan kiinnostuneita yhteydenottoja!