Koko Suomen bändirekisteri – yhdistää esiintyjät ja tilaisuudet.

Amoth

Kuvaus

Amoth on progressiivinen metallibändi Helsingistä. Tosin Amoth:in musiikkia ei kannata liikaa rajata yhteen genreen, mutta lähin vaihtoehto on progressiivinen metalli. Amoth:in biiseissä yhdistyy perinteinen heavy-metal, progressiivinen metal, thrash ja jopa jazz ja klassinen musiikki. Joten mitä tahansa voi tapahtua Amoth biisin aikana; biisin alku voi olla thrash vaikutteinen, sitten tuleekin jo Maiden tyylistä stemmasoittoa/melodiaa ja taustalla voi olla lattari tai jazz tyylinen komppi.

Yhtye on ollut kasassa 10 vuotta ja on valmis mihin tahansa tilaisuuksiin! Esim. Praha baari Helsingistä tilasi Amoth:in baarin 14v juhlatilaisuuteen. Siellä soitimme omien biisien lisäksi myös cover osastoa. Cover osasto koostui bändeistä: Judas Priest, Iron Maiden, W.A.S.P., Twisted Sister, Metallica, Ac/Dc...
Pystymme siis soittamaan heavy cover osastoa omien biisien lisäksi. YouTubesta löytyy videoita Amoth:in omista biiseistä kuin myös cover biiseistä.

Amoth yhteystiedot

Keikka-alue:Länsi-Suomi, Etelä-Suomi,
Itä-Suomi, Pohjois-Suomi,
Ahvenanmaa
Puhelin:0405597853
Sähköposti:amothband(miukumauku)yahoo.com
Kotisivut:Siirry kotisivuille

Ota yhteyttä

Kysy lisätietoja ja tee tarjouspyyntö. Muista liittää mukaan omat yhteystietosi.

Viesti:
Nimesi/yhteystietosi:
Spam-robotin esto (kirjoita jokin viikonpäivä):

DJ-palvelu

Vuokraa DJ
Maksutavat

Erotu joukosta hype-pisteillä

Tehosta näkyvyyttäsi. Hanki tilillesi pisteitä pankkien verkkomaksuilla tai luottokortilla ja saavuta huomattavaa lisänäkyvyyttä ympäri koko sivustoa.

Onhan bändisi jo rekisterissä?

VoodooLive.fi auttaa sinua keikkojen hankinnassa. Lisää yhtyeesi sivuille vetävän kuvauksen, yhteystietojen ja kuvan kera ja jää odottamaan kiinnostuneita yhteydenottoja!