🇫🇮 Koko Suomen bändirekisteri

Tilaa esiintyjä juhliisi

VoodooLive.fi

Palvelu on luotu yhdistämään tilaisuuksien järjestäjät ja tilaisuuksiin tilattavissa olevat esiintyjät ja täten helpottamaan molempien osapuolien toimintaa.

Kaikki musiikkia tavalla tai toisella esittävät esiintyjät (yhtyeet, trubaduurit, dj:t, jne.) hyväksytään palveluun. Mikäli esiintyminen ei sisällä musiikkia, palveluun rekisteröityminen on kielletty ja nämä profiilit poistetaan sivustolta.

Esiintyjät voivat luoda sivustolle profiilin, joka näkyy sivuston vierailijoille. Tapahtumanjärjestäjä on yhteydessä esiintyjään joko suoraan esiintyjän antamien yhteystietojen tai sivun viestinlähetysominaisuuden avulla.

Tilaisuuksien järjestäjät voivat etsiä sopivaa esiintyjää tyylilajin tai maanosan perusteella. Sekä tyylilajit että maantieteelliset määritykset ovat karkeita ja suuntaa-antavia, ja esiintyjiä kehoitetaan antamaan näistä tarkempaa tietoa omassa profiilissaan.

VoodooLive.fi ei ole ohjelmatoimisto, eikä ota mitään vastuuta järjestäjien ja esiintyjien välisistä sopimuksista. Sopimusten luonti ja noudattaminen on ainoastaan tapahtumanjärjestäjien ja esiintyjien itsensä vastuulla.

Mikäli esiintyjä ei noudata sopimuksia tai esiintyjän taso ei ole kuvausta vastaava, tapahtuman järjestäjiä kehoitetaan jättämään palautetta sivujen Palaute-osion kautta. Vääristellyn tai todellisuutta vastaamattoman tiedon antaminen profiilitiedoissa rikkoo palvelun käyttöehtoja ja väärinkäytöksen ilmetessä esiintyjän profiili voidaan poistaa sivustolta.

« Siirry etusivulle

Maksutavat

Erotu joukosta hype-pisteillä

Tehosta näkyvyyttäsi. Hanki tilillesi pisteitä pankkien verkkomaksuilla tai luottokortilla ja saavuta huomattavaa lisänäkyvyyttä ympäri koko sivustoa.

Onhan bändisi jo rekisterissä?

VoodooLive.fi auttaa sinua keikkojen hankinnassa. Lisää yhtyeesi sivuille vetävän kuvauksen, yhteystietojen ja kuvan kera ja jää odottamaan kiinnostuneita yhteydenottoja!